FAQ Lijst met de meest gestelde vragen.


Search Doorzoek deze website.


Bruiloft Lost in Music maakt van elke bruiloft een spetterend feest. Onze ervaren Dj's weten precies met welke muziek ze het feest naar een hoogtepunt kunnen sturen. Aangevuld met een spectaculaire lichtshow word het een avond om nooit te vergeten.


Carnaval Een overzicht van geluidsets die geschikt zijn voor verhuur met carnaval. Daarnaast zijn er ook enkele foto's van carnavalswagens die in voorgaande jaren door lost in music van geluid zijn voorzien te vinden.


Contact Contactgegevens van Lost in Music Licht en Geluid


Drive in Show Omdat niet alle feesten evengroot zijn heeft lost in music een aantal drive in shows samengesteld zodat de juiste show makkelijker bij uw feest gekozen kan worden. Alle drive in shows zijn incl. Dj en kunnen via de website geboekt worden.


Drive in Show Basic De basic drive in show van Lost in Music Licht en Geluid is geschikt voor feesten tot 150 personen. De show bestaat uit een geluidset, 8 parren een Dj en een Lj en is uit te breiden met een aantal veschillende lichteffecten.


Drive in Show Large De large drive in show is geschikt voor feesten tussen de 150 en 250 bezoekers. Buiten meer geluid heeft deze show vooral veel meer verlichting dan een basic show.


Eprom in Showtec Titan Inbouwen De showtec titan 1500 watt stroboscoop kan met behulp van een eprom omgebouwd worden tot blinder. Hier staat een korte uitleg hoe de blind functie in de strobe in te bouwen is


Examenfeest Verhuur Lost in Music Licht en Geluid heeft verschillende setjes samengesteld voor examenfeesten. Afhankelijk van de wensen hebben wij altijd wel een bijpassende set.


Foto Impressie Foto impressie van shows verzorgd door Lost in Music Licht en Geluid


Foto's Drive in Show Deze pagina bevat een foto verzameling van Drive in Shows verzorgd door Lost in Music Licht en Geluid


Foto's Evenement techniek Deze pagina bevat een foto verzameling van enkele door Lost in Music Licht en Geluid verzorgde evenementen


Foto's Materiaal Licht en Geluid Deze pagina bevat een foto verzameling van de door Lost in Music Licht en Geluid gebruikte materialen


Lampen Er zijn veel verschillende lampen voor discogebruik. Hier is uitleg te vinden welke lampen voor welke toepassing geschikt zijn en afhankelijk van de toepassing het hoogste rendement, dus laagste energieverbruik hebben


Lost in Music Licht en Geluid Lost in Music staat voor kwalitatieve verhuur van licht en geluid. Dit resulteert in producties die tot in detail zijn afgewerkt. Naast losse verhuur is het ook mogelijk om een set incl DJ te boeken.


Materialen Lost in Music Licht en Geluid maakt alleen gebruik van de beste professionele apparatuur. Ons materiaal is altijd in topstaat en zal er tijdens een feest niet mee ophouden.


Normen Lost in Music Lich en Geluid De aansluit normen die Lost in Music Licht en Geluid gebruikt voor de materialen


Occasions Lost in Music Licht en Geluid heeft momenteel de volgende occasions


Prijzen Lost in Music Drive in Show biedt altijd een zeer goede prijs kwaliteit verhouding als het gaat om losse verhuur van dj apparatuur, of om complete feesten van licht geluid en Dj te voorzien.


Prodjuser Cdj-100 flightcase ombouwen Deze pagina bevat de complete bouw van onze ombouw van een prodjuser cdj-10 fabriekscase naar een volwaardige afgewerkte flightcase voor 2 pioneer cdj-100 cd spelers.


Staffel Lost in Music Hanteert de volgende staffels bij meerdaagse verhuur.


Themafeesten Deze pagina bevat een overzicht van de verschillende soorten feesten waar de DJ's van Lost in Music ervaring mee hebben. Mocht U feest in een van deze catogorien vallen, zal er altijd een DJ zijn die er ervaring mee heeft.


Verhuur De prijzen van het complete verhuurassortiment van Lost in Music Drive in Show. Buiten het licht en geluid wat hier staat, kunnen wij meer op aanvraag leveren.


Verhuur sets Lost in Music heeft voor de particuliere verhuur enkele sets samengesteld waar alle apparatuur voor een feestje inzit.


Waarom Lost in Music voor je bruiloft De Lost in Music bruiloft show is uniek in Nederland. Naast een show met unieke lichteffecten kunnen wij ook gebouw en zaalverlichting aanleggen. Hierdoor kunnen onze shows op elke locatie geplaatst worden.


Zelfbouw projecten Naast fabrieksklare artikelen heeft Lost in Music Drive in Show ook een aantal zelfbouw materialen, of aangepastte fabrieksspullen in het assortiment zitten. Op deze pagina's staan van een aantal licht en geluids projecten foto's en uitleg over het zelfbouwproces.